Op/Ed

Pse nuk po njihen testet e Covid-19 të Kosovës?

Shkruan: Andin Lokaj

Ministria e Shëndetësisë dhe mjekësia jonë në përgjithësi ka dështuar.

Po thonë janë Evropë e testet askush nuk na njeh.

Për atë edhe kampioni kosovar Drita kaloi ferrin e torturave nga më të ndryshmet në parakualifikimet për Ligën e Kampionëve që me gjasë do të përfundojë me eleminim e që i bjen me humbje të afro 500 mijë euro, tash le të mendojnë organet a janë dikah apo s’janë kërlah hiq”.

Pse nuk u përdorën 11 mij testet që i përmendi presidenti i Prishtinës vetëm për sportistët.

A po në vendin tonë jetojmë vetëm për të dalur në media dhe të bëhet lajme e punë kërkah.


SHIKO VIDEON