Op/Ed

Opinione, editorial, analiza, komente, etj.

Op/Ed

Kush jemi ne?

Shkruan: Rexhë Gegaj Shoqëria Shqiptare në përgjithësi dhe ajo Kosovare në veqanti gjenden në një udhëkryq të madh. Edhe pse...
Op/Ed

Anomali e Z.Morgherini!

Shkruan: Muhamet Kelmendi Bisedimet me shtetin serb, në kushtet kur z.Kocjanqiq dhe z. Morgherini, paraqesin ndarjen e Kosovës, sikurse u...
Op/Ed

Letër Besiana Kadaresë!

Arbana Xharra Letër Besiana Kadaresë! Në një ngjarje shumë të rëndësishme në New York, në Konferencën për “Shpëtimin e Hebrenjve”,...
1 31 32 33 34 35
Page 33 of 35