Op/Ed

Nëse Kosova nuk kualifikohet në Europian, a duhet të jep dorëheqje Bernard Challandes?

Shkruan: Adem Haliti

Nëse Kosova nuk kualifikohet në garat me prestigjioze evropiane në kampionatin Evropian që për shkak pandemisë u shty për vitin 2021, a duhet të jep dorëheqje Bernard Challandes, të cilit ju vazhdua kontrata pa e kualifikuar Kosovën?

Në dy lojtë e para për Ligën e Kombeve, Kosova dështoi ndaj Moldavisë dhe Greqisë.

Trajnerin që e kemi tani po luan me lojtarë të vetë sepse ai është edhe agjent i futbollit dhe ka kompaninë e vetë në Kosovë që askush nuk fol e krejt e dinë.

Bernard Berisha që shënoi ndaj Greqisë, lojtari më në top formë, pse nuk është startues?

Nëse edhe nga Maqedonia e Veriut humb, nuk na mbetet me i thënë gjë tjetër njeriut që është edhe agjent i futbollit, por ‘Bernard Challandes, ti je i madh’.

Agim Ademi e pati shansin të sjellë në Kosovë trajnerë me renome si Ardian Kozniku, Kujtim Shala, Besnik Hasi apo të rikthejë Albert Bunjakin, sepse ai gjatë kualifikimeve botërore folke për
evropianin e sotëm.

Trajneri i kombëtares në krejt botën vlerësohet nga suksesi. Tash po presim se a është në kontratën e Bernard Challandes kualifikimi i Kosovës në Evropian.