Op/Ed

“Nëse Amerika largohet nga Kosova, ta mbrojmë vendin tonë të dashur me pordhtë e politikaneve dhe të veteraneve të rrejshëm”

Shkruan: Milaim Zeka

Mos ju turrni Berat Buxhales dhe Expressit

Gazeta Expres, te cilen e drejton Berat Buzhala, ka publikuar sot nje lajm shume serioz e shume te dhimbeshem, ne te cilin thuhet se “ShBA po shqyrtojne pranine e ushtrise amerikane ne Kosove”!

Ju te çmendurit e ketije vendi, ju qe asnje pordhe nuk e keni dhene per kete vend, ju qe ju zene kapslleku nga te qenurit shqiptar, ne vend qe te mendoni qe Berat Buzhala nuk do guxonte kurren e kurres te keqeperdoronte emrin e Ambasades amerikane dhe te ambasadorit Kosnet, qoheni taman sikur ato hijenat ne filmin “Mbreti u Luajeve” dhe e sulmoni Berat Buzhalen.

Une nuk e kam me ju, po me Kryeministrin e vendit tim: Nese kjo eshte e vertete, kuku per kete vende e kuku per kete popull. Nese amerikanet latgohen nga ky vend, ne nuk na mbetet asgje tjeter perpos te hame nga nje vegshe pasul dhe ta mbrojme Kosoven tone te dashur me pordhte e politikaneve dhe te veteraneve te rrejshem…