Op/Ed

Koalicionit të ri qeverisës pritet t’i bashkohet edhe Lista Serbe… A do ta lëshojmë kangën e Arif Vladit?

Blerim Latifi

Nga Blerim Latifi

Në fillim të javës koalicionit të ri qeverisës pritet t’i bashkohet edhe Lista Serbe.

Lista Serbe, zyrtarisht dhe hapur, UÇK-në e konsideron organizatë terroriste.

Kam një pyetje: A do ta lëshojmë kangën e Arif Vladit kur Lista Serbe do t’i marrë postet e saj në Qeverinë e re të Kosovës?

Nderi i UÇK-së duhet mbrojtur në secilin rast, e jo vetëm në mënyrë selektive, sipas preferencave partiake. Apo jo?


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?