E martë, 26 Maj, 2020
Lajme

Zjarri në një fabrikë

Fotografia nga: EPA./BS

Një zjarr në një fabrikë të pëlhurave ka detyruar autoritetet të pezullojnë operacionet në aeroportin e qytetit dhe në rrugët e afërta në Toluca, Meksikë. Fotografia nga: EPA./BSFotografia nga: EPA./BS

LEXO EDHE:
Tri kosovare përfshihen në një skandal në Zvicër, akuzohen se rrëmbyen dhe torturuan kolegen e tyre