Lajme

Zhvillimet në Bërnjak, vjen lajmi i rëndësishëm

Sapo është larguar kamioni i parë nga barrikada e krijuar në rrugët që të qojnë në pikën kufitare në Bërnjak dhe Jarinje.

Në këtë pikë kufitare eshte vërejtur kamioni i parë që është “dorëzuar” dhe është larguar nga rruga e bllokuar për qytetarët.

I njëjti është larguar para pak minutash në mënyrë vullnetare.

Kamioni ka dalë nga pika kufitare në Bërnjak dhe është kontrolluar nga Policia dhe Dogana.

Që nga dita e hëna disa qytetarë serbë kanë bllokuar rrugët që të dërgojnë në pikën kufitare Jarinje dhe Bërnjak në shenjë rezolte për masën e reciprocitetit për targa.SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?