Lajme

Zhduket një i moshuar në Gjilan, policia dhe familja kërkojnë ndihmë për gjetjen e tij

Një person ka humbur që nga dita e djeshme rreth orës 10:00, i cili ka dal nga shtëpia dhe po nga ai moment i njëjti nuk është kthyer më.

Personi i humbur, Balush Ajvazi është nga fshati Livoçi i Epërm, Komuna e Gjilanit. Teksa Policia e Kosovës, në këtë rast Drejtoria Rajonale në Gjilan është në kërkim të personit të regjistruar si i humbur.

Ndryshe, familjarët e personit u bën thirrje të gjithë qytetarëve të cilët mund të kenë informacione apo njohuri për vend ndodhjen të lajmërojnë autoritetet policore.

“Ka humbur ky person!

Policia e Kosovës, në këtë rast Drejtoria Rajonale në Gjilan është në kërkim të personit të regjistruar si i humbur. Personi i raportuar si i humbur është Balush Ajvazi, me vendbanim në Livoçë i Epërm, i cili me datë 09.04.2020 rreth orës 10:00 ka dalë nga shtëpia dhe nga ai moment i njëjti nuk është kthyer në shtëpi. Familja u bën thirrje të gjithë qytetarëve të cilët mund të kenë informacione apo njohuri për vend ndodhjen e mundshme të personit të humbur, të lajmërojnë autoritetet policore në stacionin më të afërm të policisë, ose përmes numrave emergjent të Policisë së Kosovës; nga telefonia mobile 192 dhe telefonia fikse 92, apo 045565488 dhe 044296469”, thuhet në njoftim.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?