Lajme

Zbulohen dhomat e frikshme të burgjeve të Enver Hoxhës. Do të çmendeni se me çka i rrihte të burgosurit, Enver Hoxha!

Emisioni Kojshia Show, i cili çdo ditë e më shumë me sukseset e tij po tregon që është emisioni më i shikuar mbare shqiptarë, këtë javë ka sjellë një rrëfim rrëqethës.

Moderatori Sadri Imeri, vizitoi Muzeun e Kujtesës në Shkodër ku aty i mirëpriti, Historiani e Ciceroni i Muzeut, Xherardo Nikjari.

Historiani Xhetardo, për emisionin Kojshia Show zbuloi dhomat e frikshme te burgjeve të Enver Hoxhës.

Ndiqeni minuten e 48 të emisionit, për të parë se me çka dhe si i keqtrajtonte të burgosurit, Enver Hoxha!