Lajme

Vulini kërcënon Kosovën: Me ne s’ka lojëra, kemi armatim të mjaftueshëm

Ministri serb i Mbrojtes Aleksandër Vulin, ka thënë se Serbia ka kapacitet ta mbrojë vetë popullin e vetë në Mitrovicën të veriut.

Vulin ka thënë se kanë gjithçka që duhet për ta mbrojtur një vend.

“Aspak mos dyshoni nëse dikush mendon se mund të sulmojë në veri të Mitrovicës ose në Republikën Srpska, mos të gaboj dhe të bëj këso lojëra, ne jemi të gatshëm, kemi njerëz mjaftueshëm dhe armatim të mjaftueshëm. Kemi gjithçka që duhet për ta mbrojtur një vend”, ka shkruar ai në Twiter.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?