Lajme

Vjen një lajm i keq për shumë përdorues të WhatsApp’it, nga nesër nuk do të ken qasje

WhatsApp-i nuk do të funksionojë në modelet e telefonave të vjetër, siç ka ndodhur më herët në Nokia dhe Blackberry.

Kushdo që përdor një telefon Windows nga 31 dhjetori nuk do te jetë në gjendje ta përdorë WhatsApp-in.

Por WhatsApp-i është duke planifikuar që të ndalojë edhe në Apple iOS-in dhe Androidin, duke detyruar miliona njerëz të blejnë telefona të ri.

Këta janë telefonat, që nuk do kenë më WhatsApp:

• Të gjitha sistemet operative të Windows Phone pas 31 Dhjetorit 2019

• Versionet Android 2.3.7 dhe më të vjetër pas 1 shkurtit 2020

• iPhone iOS 7 dhe më të vjetër pas 1 shkurtit 2020.