Lajme

Vjen lajmi i mirë rreth tërheqjes së 10-përqindëshit nga Trusti

Deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës kanë votuar  projektligjin për rimëkëmbje ekonomike.

Ky është leximi i parë, ndërsa pritet që së shpejti të votohet edhe në lexim të dytë.

Me 64 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, projektligji është kaluar.