Lajme

Vjen lajmi i fundit nga QKUK

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (ShSKUK) janë të spitalizuar 577 pacientë që po marrin shërbime shëndetësore. Prej tyre 455 me oksigjeno-terapi dhe 53 në gjendje të rënduar shëndetësore në kujdes intensiv mjekësor.

Numri i pacientëve sipas klinkave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme:

“Klinika Infektive, 91 pacientë

Klinika Infektive II ( Mjekësi Sportive), 46 pacientë

Klinika Infektive III ( Interno), 19 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 67 pacientë

Mjekimi Intensiv COVID-19 dhe Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive 24 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 5 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 1 pacient

Spitali i Prizrenit, 49 pacientë

Spitali i Gjakovës, 52 pacientë

Spitali i Pejës, 93 pacientë

Spitali i Gjilanit, 46 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 9 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 31 pacientë”, thuhet në njoftimin e SHSKUK-së.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?