Lajme

Vidhen pesë lopë në Fushë Kosovë

Në fshatin Grabovc i Poshtëm, në Fushë Kosovë janë vjedhur disa lopë.

“Ankuesi mashkull K/Shqiptar, ka njoftuar se gjatë natë persona të pa njohur me forcë kanë depërtuar në stallën e tij dhe kanë vjedhur katër gjedhe (lopë)”, thuhet në raportin e policisë.

Njëjtë ka ndodhur edhe në shtëpinë e një qytetari tjetër, ku hajnat i kanë hyrë në stallë dhe ia kanë vjedhur një lopë.

Rastet janë duke u hetuar nga Policia.