Lajme

Vdes profesori i njohur

Ka vdekur moshën 76vjeçare, profesori i njohur në Gjimnazin e Mitrovicës, Ibrahim Vinarci, kështu ka njoftuar biri i tij.

Profesori Vinarci ka qenë ndër profesorët më të njohur në Mitrovicë.

Njoftimi nga biri i tij, Behxhet Vinarci👇

Njoftojmë familjaret, miq, shok dhe qytetarë te Mitrovices se sot ndrroji jete Babi im Prof.Ibrahim (Beçir) Vinarci ne moshen 76vjeqare , vorrimi behet me kohen e drekes me date 03. 09.2020,ne varrezat familjare ne Bair.