Lajme

Vdes në moshë mjaft të re, Rexhep Podvorica

Ka ndërruar jetë në moshën 41-vjeçare Rexhep Podvorica nga fshati Dumosh i Podujevës. Sipas njoftimit, varrimi i të ndjerit bëhet sot në ora 16:30 në varrezat e fshatit Dumosh.

Njoftimi:

Me dhembje dhe pikëllim të thellë njoftojmë miqtë dhe farefisin se sot ka vdekur Rexhep(Osman)Podvorica nga fshati Dumosh i komunës së Podujevës. Varrimi i të ndjerit bëhet sot me datë 30.11.2022(e Merkurë) në orën 16:30 në varrezat e fshatit Dumosh