Lajme

Vdes mjekja e Qendres Kryesore Familjare në Prishtinë

Oda e Mjekëve të Kosovës njofton për vdekjen e Dr. Azijada Jamini.

Dr. Azijada Jamini e specializuar në fushën e mjekësisë së përgjithshme.

“Në vitin 1985 ka përfunduar studimet për mjekësi të përgjithshme, në Fakultetin e mjekësisë, në Tuzla të Bosnjës dhe Hercegovinës. Dr. Jamini ka punuar në Qendrën Kryesore të mjekësisë familjare në Prishtinë, si mjeke e përgjithshme. Oda e Mjekëve të Kosovës i shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjarëve, miqve dhe kolegëve të tij”, thuhet në njoftimin e OMK-së.