Lajme

Vajzat me defa këndojnë Milaim Zekën dhe partinë e tij, shikoni reagimin e tij

Kryetari i Partisë EuroAtlantike të Kosovës Milaim Zeka ishte protagonisti i radhës në “Kojshia Show”.Gjatë emisionit, vajzat me defa e befasojnë Milaim Zekën, pasi futën në emision, i këndojnë e kritkojnë partisë së tij

I përmendin edhe shokët e tij Fatmir Limajn e të tjerë.

Shikoni si reagon ai.