Lajme

Ushtria e Shqipërisë dhe e Kosovës zbarkojnë bashkë në Kroaci

Ushtria e Shqipërisë dhe e Kosovës këto ditë kanë zbarkuar në Zara të Kroacisë.

Ato janë janë duke marrë pjesë në stërvitjet e aleatëve të NATO-së në Koraci.

Në pamje e televizionit kroat N1, shihet FSK-ja si një ushtri e vërtet duke zbarkuar në portin e Zarës në Kroaci, për të marrë pjesë në stërivtjet “Immediate Respense 19”.