Lajme

Uran Ismaili: Me siguri Haki Abazi nuk e ka pasur flamurin e Kosovës në zyre pasi flirtonte me përfaqësues serbë

Deputeti i PDK-së, Uran Ismaili, ka thënë thënë se Avdullah Hoti dhe Haki Abazi duhet të tregojnë se cili prej tyre nuk e ka pasur flamurin e Kosovës në zyrën e tij.

Ismaili ka aluduar se me shumë gjasë ai që nuk e ka pasur flamurin e Kosovës në zyrë, është Haki Abazi, meqë sipas Ismailit, Abazi ka flirtuar me zyrtarë serbë.

“A kanë mungu simbolet në zyrën e tij, apo është ai Haki Abazi. Nuk dojmë paqe me juve, as nuk dojmë paqe me Qeverinë e tanishme. Dy zvkryeministra kanë qenë këtu a kanë Haki Abazi dhe Avdullah Hoti. Njoni prej tre e kemi sot kryemiistër, kishq enë mirë mee tregu zoti Hoti a ka pasë. Po me duket që po met Haki Abazi se edhe ashtu nuk ka pasë ndonjë tendencë të madhe për Repbilkën e Kosovës, duke pasë një filtrim gjithandej të jashtëkonshëm me përfaqësues serbë jashtë Republikës së Kosovës”, tha Ismaili.