Lajme

Taksistin kosovar e zuri vakti në punë, falet në rrugë

Një taksist nga Mitrovica e zuri në punë vakti i namazit.

Por, ai nuk hezitoi dhe doli prapa veturës për ta kryer obligimin fetar.


SHIKO EDHE: A JENI INFEKTUAR ME COVID-19