Lajme

Takim mbreslënës i Ariana Musliu-Shoshit me të rinjtë e PDK’së në Mitrovicë

Kandidatja për deputete nga radhët e PDK’së, i Ariana Musliu-Shoshi, sot ka zjvilluar një takim mreslënës me të rinjtë e PDK’së në Mitrovicë, raporton Korrespodenti.

“Ashtu siç e tha kryetari i degës, z.Bedri Hamza, PDK-ja u zhvillua dhe u ndërtua nga të rinjë idealistë të cilët vendosën themelet e shtetit të Kosovës”, ka shruar ajo në nnjë status në
profilin e saj në facebook.

Postimi i plotë i Ariana Musliu-Shoshit:

Ashtu siç e tha kryetari i degës, z.Bedri Hamza, PDK-ja u zhvillua dhe u ndërtua nga të rinjë idealistë të cilët vendosën themelet e shtetit të Kosovës. Sot, unë isha e lumtur në takimet me të rinjtë e Mitrovicës, tek të cilët pashë idealet se si Kosova të vazhdojë forcimin e mëtejmë të sigurtë. E këtë e bëjmë më së miri ne të PDK-së, ku të rinjtë do t’i përfshijmë në përfaqësim dhe në vendimmarrje.

#PDK134 #Rimëkëmbje #tërinjtë
#HoxhajKryeminister1
#arianamusliushoshi15


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?