Lajme

Syla: Kurti ka përgatitur një vjeshtë të vështirë për kosovarët, nginu Vetëvendosje

Analisti, Valon Syla, dje kritikoi qeverinë Kurti, duke thënë se Kurti “nuk don dhe nuk din me qeverisë”, ndërsa sot ka shkruar prapë në profilin e tij në Facebook.

Ai tha se ka verifikuar çmimet e peletit dhe drurit, ndërsa ka shtuar edhe disa “dështimet tjera”, të cilat do t’i “kushtojnë edhe më tepër kosovarëve”.

“Dje i numrova dështimet kryesore, por vjeshta po vjen dhe lista e keqmenaxhimit të Qeverisë Kurti do t’ju kushton tepër shumë kosovarëve. Sa i verifikova disa prej çmimeve”, ka shkruar Syla.

Ai tha që çmimi i peletit është 410 euro, sipas tij, më i shtrenjti në Ballkan, derisa tha që çmimi i drurit është 70 euro për metër.

“Çdo njëra nga këta pika po shkakton humbje serioze për kosovarët dhe ufta e tyre sot është për mbijetesë të ekonomive të tyre. Ndërsa, Albini bën fjalime për luftë për targa. Nginu Vetëvendosje”, ka shkruar ai.

LEXO EDHE:  Ndryshohet vula në Mitrovicën e Veriut nga “Zyra Administrative” në “Republika e Kosovës”