Lajme

Skënderbeu vjen në qytetin e lashtë: Kjo është shtatorja që do të zbulohet nesër në Prizren

Heroit kombëtar Gjergj Kastriotit – Skënderbeut, po i ngritët shtatorja edhe në qytetin e Prizrenit për ndër të 28 nëntorit.

Kjo shtatore do të zbulohet nesër në ditën e flamurit.

Faqe të ndryshme në Facebook kanë publikuar fotografi të shtatores derisa vendoset për t’u zbuluar nesër.

Shtatorja e Gjergj Kastriotit – Skënderbeut është e vendosur edhe në sheshin e Prishtinës. Shtatore dhe buste të tij gjejmë anë e kënd qyteteve shqiptare, e edhe më gjerë në rrafshin ndërkombëtar.


SHIKO EDHE: Si do të duket jeta pas COVID-19?