Lajme

SKANDALOZE: Në lokalin kosovar hapin konkurs për punë, nuk do ta besoni sa është paga

Lokali, MINO Caffe Bar, ka hapur një konkurs pune për kamerier, shankist dhe pastruese, shkruan Gazeta inFokus.

E paga të cilën e ofron pronari i këtij lokali është 120 euro për pastruese e cila do të punojë në ndërrim të natës, dhe 240 euro për kamerier e shankist të cilët do të punojnë plotë nëntë orë.

Njoftimi për këtë konkurs pune është bërë i ditur në njërin nga grupet më të madha në Facebook “Network Prishtina”.

E komentet e shumta nuk munguan as nga publiku duke e kundërshtuar fuqishëm këtë pagë të cilën e kanë ofruar.