Lajme

Sipas hoxhë Drilon Gashit, edhe ateistët mund të shkojnë në xhenet

Edhe ateistët mund të shkojnë në xhenet. Shpjegimin e kësaj, hoxha Drilon Gashi e jep duke thënë se ka dy lloje ateistësh, ata që bëjnë keq dhe ata që nuk bëjnë.

Sipas tij, ateistë apo jo, “Zoti i arsyeton të gjithë në ditën e gjykimit”.

“Kemi dy lloje të ateistëve. Ateistët të cilët nuk e lëndojnë askënd tjetër, janë të mëshirshëm, nuk bëjnë krime, janë të moralshëm, e kërkojnë të vërtetën mirëpo besimi i tyre ka shkuar në ateizëm. Nëse kanë qenë të sinqertë me vetën e tyre, me ndërgjegjen e tyre, Zoti i arsyeton në ditën e gjykimit. Nuk e dënon askënd pa e dërguar argumentin”, ka thënë ai.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?