Lajme

Si ishte kjo javë më Covid-19 në vendin tonë?

Numër i madh i të shëruarve dhe rënie të infektuarve. Si ishte kjo javë më Covid-19?

Tani po hymë në një javë të re, kjo javë ishte mjaft shpresëdhënëse sa i përket Covid-19 . Më poshtë do i sjellim disa statistika sa i përket gjatë kësaj jave.

Në këtë javë nga e hëna(e 4 Majit), deri në ditën e sotme (10 Maj), u testuan 1647 persona, prej tyre 33 dolën të infektuar. Pra vetëm 2% të rezultateve kanë rezultuar pozitive, raporton Korrespodenti.

Derisa pati numër të madh të shëruarve gjatë kësaj jave, gjithsej 274 të shëruarve.

Derisa dita e sotme nuk ishte aq pozitive, pasi solli një numër më të madh të infektuarve, 14 prej 200 testimeve, dhe vetëm 2 të shëruar. /Korrespodenti