Lajme

Shtohen masat e sigurisë/ KFOR-i dhe Policia të pranishëm në rrugë

Janë shtuar masat e sigurisë në orët e vonshme të së shtunës në magjistralen Podujevë-Prishtinë.

Njësi të shumta të KFOR-it dhe Policisë së Kosovës janë parë në këtë magjistrale.

Sipas informacioneve të para, KFOR-i është pozicionuar në stacionin e Policisë në Lluzhan ndërkohë në Milloshevë kanë krijuar një post-bllok.

IndeksOnline do ju mban të informuar për këtë rast.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?