Lajme

Shqyrtohet projektligjit për mbrojtjen e vlerave të luftës

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi pritet të mbajë sot mbledhjen e radhës.

Në këtë mbledhje do të bëhet shqyrtimi i Projektligjit për mbrojtjen e vlerave të luftës së UÇK-së, Projektligji për Sport dhe të tjerë.

Mbledhja zhvillohet me fillim nga ora 11:00 në sallën N 303 në ndërtesën e Kuvendit, ndërsa në rend dite ky komision ka 12 pika të rendit të ditës.


SHIKO EDHE: 10 teknologjitë e lashta për të cilat shkenca ende nuk ka përgjigje