Lajme

Shpërthim i madh në kryeqytetin e Libanit

Sipas al-Jezeera, shpërthimi ka ndodhur afër shtëpisë së ish-Kryeministrit të Libanit, el-Harisi dhe ka shkaktuar dëme të papara deri më tani, përcjell Gazeta Mejdani.

Bazuar në pamjet që vijnë nga Bejruti, duket se shpërthimi ishte i fuqisë së një bombe atomike. Lajmet në gjuhën arabe flasin se çdo gjë përreth shpërthimit është bërë rrafsh me tokë.

Ende nuk dihen as kush e bëri atë shpërthim, e as arsyet.

Gazeta Mejdani do të ju mbajë të informuar me kohë./Gazeta Mejdani/


SHIKO VIDEON