Lajme

Shkarkohet nga pozita e drejtorit të RTK-së Ngadhnjim Kastrati

Bordi i Radio Televizionit të Kosovës sapo ka marrë vendim për shkarkimin e Drejtorit Gjeneral të RTK-së, Ngadhnjim Kastratit.

Demorkacia.com ka mësuar se ky vendim është marrë pasi që Kastrati nuk ka pranuar të largojë punëtorë nga puna dhe nuk ia kanë aprovuar buxhetin.

Mbledhja ende po vazhdon