Lajme

Shikoni çfarë dëmesh shkaktojnë erërat e forta në këtë qytet të Kosovës

Erëra jashtëzakonisht të fuqishme kanë përfshirë disa nga qytetet e Kosovës, ku në disa zona pritet të arrijë deri në 110 km/h.

Lexues të IndeksOnline kanë dërguar video nga qyteti i Pejës ku shihet erë e madhe mirëpo deri tani nuk ka informacione për dëme materiale.

Ekspertët thonë se erërat kanë ardhur si pasojë e ndryshimeve të mëdha në zonat e presionit, midis asaj të ulët në veri të rajonit dhe asaj të lartë në jug.

LEXO EDHE:  28-vjeçari lëndohet në vendin e punës, dërgohet me urgjencë në spital