E mërkurë, 27 Maj, 2020
Lajme

Amerika e jep fjalën përfundimtare për tërheqjen e Bondsteel’it

Pas raportimeve të mbrëmshme në media se kinse zyrtarët amerikan u kanë thënë liderëve kosovare se nëse nuk hiqet taksa largohen trupat nga kampi Bondsteel, ka reaguar Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.Në reagimin e tyre thuhet se ShBA-të mbajnë përkrahjen për KFOR-in dhe praninë e trupave të SHBA-vë ne kampin Bondsteel.

Njoftimi i plotë pa ndërhyrje të redaksisë:

Politika e Shteteve të Bashkuara ende është që të përkrahë KFOR-in dhe praninë e trupave të SHBA-ve në Kampin Bondsteel që ruan një ambient të sigurtë dhe lirinë e lëvizjes në Kosovë.

Sikurse edhe gjetiu nëpër botë kjo dhe vendosjet tjera të trupave të SHBA-ve i nënshtrohen shqyrtimit të rregullt.LEXO EDHE:
Si mund të fitoni nënshtetësinë zvicerane?