Lajme

Saranda me tre fëmijët e saj jeton në kushte shumë të rënda, fondacioni “Golden Eagle” merr përsipër ta ndihmojë me 300 euro në muajt

Saranda Hoti, një nënë vetushqyese nga Fushë Kosova që jeton vetëm me trinjakët e saj, pasi burri i kishte vdekur kohë më parë, në emisionin STUDIO A në ATV, është rrëfyer për problemet e përditshme ekonomike me të cilat përballet pothuajse çdo ditë.

Ajo tregon se pas vdekjes së burrit, jeta për të dhe fëmijët e saj u bë shumë e vështirë.

Saranda, problemin e vendbanimit e ka zgjidhur pas ndihmës që i kishte bërë Halil Kastrati dhe një donator, por tani përballet me problemet e jetesës, ku shpesh thotë se nuk ka as me çka t’i ushqejë fëmijët e saj.

LEXO EDHE:  Agim Bahtiri në zi, i vdes nëna

Në një lidhje direkte në këtë emision u inkuadrua biznesmeni Shaqir Palushi nga Fondacioni “Golden Eagle”, i cili mori përgjegjësinë për ta ndihmuar Sarandën me nga 300 euro në muaj, nga 100
euyro për secilin fëmijë.

Në këtë lidhje direkte, Palushi njoftoi se ky rast ka prekur edhe bashkëpunëtorin e tij Arlin Gashi, ku edhe ky i fundit zonjën Saranda e ndihmoi me 500 euro shtesë. /atvlive.tv