Lajme

Sali Berisha në gjendje të rëndë

Ish-kryeministri Sali Berisha, gjatë protestës së sotme të opozitës, e pa veten në vështirësi.

Ai ndodhej mes turmës para Kryeministrisë, kur njerëzit rreth tij u ngushtuan dhe në foto duket stafi që e mban nga krahu.