Lajme

“Sabahu s’më kish qelë ktu, akshami atje”, qytetari me shpresa të pakta për Kosovën

Kosova ka përjetuar emigrime të shumta përgjatë viteve, për shkak të situatave në të cilat është gjendur.

Politika, ekonomia dhe mirëqenia jo stabile, janë vetëm disa ndër hallkat që kanë bërë që të rinjtë të braktisin vendin e tyre.

Në lidhje me këto qytetarët e Kosovës dhanë mendimet e tyre për Gazetën Insajderi, ku njëri ndër ta, ceku që punësimi është problemi më i madh i saj.

“Veç punë s’ka, një minutë s’kisha ndejtë”, shprehet qytetari.

VIDEO KËTU