Lajme

Rron Gjinovci kritikon haxhilerët nga Kosova, thekson se me mjetet e hargjuara për haxh më mirë të ndërtohej një shkollë moderne

Çmimi për ta kryer haxhin këtë vit ishte mjaftë i lartë.

Ndonëse bileta kushtonte rreth 5700 euro, qytetarë të shumtë shprehen vullnetin e tyre që të shkojnë atje dhe të kryejnë këtë obligim fetar.

4.2 milionë euro ishte shuma totale e shpenzuar nga haxhilerët nga Kosova.

Për këtë ka reaguar Rron Gjinovci. Ai me një postim në Facebook, disi ka “kritikuar”, haxhitë nga Kosova për shpenzimet.

Sipas Gjinovcit më mirë do të ishte që këto mjete të shfrytëzoheshin për ndërtimin e ndonjë shkolle moderne.

LEXO EDHE:  Mediumi boshnjak “Istraga”: Milan Radojiçiq është plagosur gjatë sulmit terrorist në Veri

“1 shkolle moderne me shfrytezu me dhjetera gjenerata 😀”, shkroi Gjinovci në Facebook.