Lajme

Rroga i ec edhe pse nuk e mban asnjë orë mësimi në fakultetin Ekonomik, kërkohet largimi i tij nga studentët

Organizata “Demokracia Studentore” ka kërkuar nga rektorati që t’i largojë nga puna të gjithë ata profesorë që marrin paga rregullisht mirëpo nuk mbajnë orë mësimore. Sipas kësaj organizate njëra nga këta profesor është edhe i pari i LDK’së Isa Mustafa, shkruan Gazeta Metro.

Në komunikatën e lëshuar nga Demokracioa Studentore thuhet që Mustafa, i cili është profesorë i rregullt në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” dhe nuk ligjëron më shumë se katër vite.