Lajme

Rrëfejnë tmerrin: Enver Hoxha i zhvishte të burgosurit në mes të dimrit dhe i mbyste me Elektroshok! Ja si dukeshin burgjet!

Emisioni Kojshia Show, këtë javë vizitë i bëri qytetit të Shkodrës, ku moderatori Sadri Imeri, vizitoi edhe Muzeun e Kujtesës, i cili kujton viktimat e regjimit komunist të Enver Hoxhës.

Historiani i këtij muzeu, Xherardo Nikjari, për emisionin Kojshia Show, rrëfeu tmerrin se si Enver Hoxha, i zhvishte të burgosurit në mes të dimrit dhe i mbyste me Elektroshok.

Ndiqeni emisionin nga minuta 52:00 për të mësuar më shumë.