Lajme

Rojet e varrit të Enver Hoxhës rrëfejnë tmerrin: Dëgjonim britma dhe pamë këtë gjë tek varri i tij!

Ne emisionin Kojshia Show mysafirë të kësaj jave ishin dy njerëz të veçantë.

Mysafiri i parë ishte Shkrimtari dhe ish-ushtari i regjimit komunist, Marcel Hila, si dhe e prifti Don Lush Gjergji.

Marcel Hila, në këtë emision zbuloi se rojet e varrit të Enver Hoxhës ishin shokuar të gjithë, kur kanë dëgjuar britma e ulëurima tek varri i tij. Ata edhe kishin parë një gjë të frikshme.

Ndiqeni emisionin nga minuta e 2-të për të mësuar më shumë.