Lajme

Rinia e Dragashit besojnë në fitoren e thellë dhe bindëse të Kadri Veselit

Rinia e komunës së Dragashit besojnë nê fitoren e thellë dhe bindëse të kryeministrit të ardhshem Kadri Veseli.

Alban Halimi, nje i ri nga fshati Kuk thotë se tashmë fituesi dihet, kryeministri Veseli dita ditës po fuqizohet.

“Ne si rini e Opojës po punojmë fuqishëm që kandidati nga treva jonë nga radhët e PDK-së dr. Ilir Kurtishi të fitoj një ulëse në parlamentin e Kosovës. Mendoj se Ilir Kurtishi është njeriu me i kompletuar jo vetëm në treven e opojës, por ndër më të kompletuarit në listën kryesore të partisë Demokratike të Kosovës për të marë besimin e qytetarëve”, thotë Albani.

Alban Halimi është anëtar i Rinisë Demokratike në komunën e Dragashit. /Korrespodenti


SHIKO EDHE: Si do të duket jeta pas COVID-19?