Lajme

Rezulton e suksesshme ankesa e avokatit të Kadri Veselit, ja çka vendos gjykatësi

Ankesat e avokatëve të krerëve të UÇK-së, konkretisht të avokatit të Veselit, Ben Emmerson për datën e dhënies së dosjes paraprak kanë rezultuar të suksesshme.

Gjykatësi francez, Nicollas Guillou, ia ka bërë të ditur prokurorisë se e ka zvarritur çështjen dhe për dosjen paraprake do të jap një urdhër për datën se kur ajo duhet të dorëzohet.

“Unë do të vendos për dhënien e dosjes paraprake, do të vendos afat. Po i afrohemi 1-vjetorit të procedurës paraprake dhe duhet të vendosim për afatet”, tha ai.

Ai bëri të ditur se ky afat do të jepet qysh në seancën e radhës për ecurinë e çështjes.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?