Lajme

Rama dhe Kurti: Ballë për ballë me shikime që pasqyrojnë raportet në mes tyre

Kyreministri i Shqipërisë, Edi Rama po qëndron në një vizitë dy ditore në Kosovë ku po takohet me zyrtarë shtetëror dhe partiak në vendin tonë.

Ai ka zhvilluar një takim me lideirn e Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurtin – takim i cili nuk dihej nëse do të mbahej për shkak të raporteve jo të mira në mes Ramës dhe Kurtit.

Rama dhe Kurti kanë “prishur”, raportet miqësore në kohën kur ishte e përfolur ideja e korigjimit, Kurit akuzonte Ramën që po e përkrahte këtë ide. Poashtu, Lëvizja Vetëvendosje, dega në Shqipëri ka pasur edhe aktivitete kundër Ramës.

Gjatë kohës sa Kurti ishte kryëministër i Kosovës ai kundërshtoi rrëzimin e teatrit kombëtar në Tiranë – ishte rast i rrallë kur një kryeministër i Kosovës inkuadrohet në çështje të brendshme të Shqipërisë.

Një fotografi gjatë takimit Rama-Kurti shihen shikime aspak të këndshme në drejtim të njërit tjetrit. Rama dhe Kurti shikojnë njëri tjetrin ballë për ballë. /Insajderi.com/


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?