Lajme

Qeveria miraton planin e veprimit për shtim të testimeve për Covid-19

Qeveria e Kosovës e ka miratuar planin e veprimit për rritje të mbulueshmërisë së testimit të qytetarëve për koronavirus.

Këtë plan e ka prezantuar Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, duke thënë se me këtë do të krijohej pasqyrë reale e gjendjes në vend, njofton Klan Kosova.

Ai ka theksuar se grupi profesional punues në ministri ka paraparë një plan të tillë pas analizave nga IKSHP, OBSH dhe institucione të tjera të shëndetësisë.