Lajme

Qeveria e Kosovës ndriçohet me ngjyrat e komunitetit LGBT

Ndërtesa e Qeverisë së Ksoovës është ndriçuar me dritat e flamurit të komunitetit LGBT.

Përkundër që njëherë ky veprim i qeverisë ishte anuluar, megjithatë është vendosur që ndërtesa e ekzekutivit të ndriçohet me flmaurin e LGBT në shenjë përkrahje me këtë komunitet.

“Sonte Qeveria e Kosovës është ndriçuar me ngjyrat e ylberit. Diskriminimi nuk ka vend në shoqërinë tonë, dhe askush nuk duhet të gjykohet as të frikësohet për sigurinë e tij për shkak të asaj që janë”, ka shkruar kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti në rrjetin social Twitter. /Express/


SHIKO EDHE: Si do të duket jeta pas COVID-19?