Lajme

“Pse Thaçi, Veseli, Ramush e Daut Haradinaj kanë flet arrest prej Serbisë, e Kurti nuk ka?”

Gazetari dhe opinionisti Valon Syla, i ka bërë një pyetje publike liderit të Lëvizjes Vetëvendosjes (LVV’së), Albin Kurti, se pse ai nuk ka flet arrest prej Serbisë, derisa Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Ramush e Daut Haradinaj kanë.

Me anë të një shkrimi në Facebook, gazetari Valon Syla ka shtruar një pyetje publike për Albin Kurtin.

Ai e ka pyetur Kurtin se pse nuk ka flet arrest prej Serbisë, siç kanë Thaçi, Veseli dhe vëllezërit Haradinaj.

“Një pyetje publike për Albin Kurtin. Pse Hashim Thaçi Kadri Veseli dhe Ramush e Daut Haradinaj kanë flet arrest prej Serbisë. Por Albin Kurti ska? Pse? A është i falur, apo çka?”, ka shkruar Syla.

Më poshtë keni statusin e tij të plotë:

Një pytje publike për Albin Kurtin. Pse Hashim Thaçi, Kadri Veseli dhe Ramush e Daut Haradinaj kanë flet arrest prej Serbisë.

Por Albin Kurti ska?
A është i falur, apo çka?
Pse?… së paku pyetne vetën!
Pse shkruan ky Lider ‘Shko në Hagë?
A se kërkon këtë Serbia?

#albanologji #fakte


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?