Lajme

Projektligji për Rimëkëmbjen Ekonomike, vjen lajmi i fundit nga Qeveria

Projektligji për ndarjet buxhetore për vitin 2021 nuk është votuar në Komsionin për Buxhet dhe Trasnfere për shkak të mungesës se kuorumit.

Të njëjtin fatin e pati edhe Projektligji për Rimëkëmbjen Ekonomike.

Fillimisht deputeti Shkëlzen Hajdini ka propozuar që dy Projektligje ai për Rimëkëmbje dhe ai i Buxhetit të shtyhen për mbledhjen tjetër.

Kurse deputeti i PDK-së Kujtim Shala ka thënë se Ligji për Rimëkëmbje është bërë problem për qytetar e biznese.

Përderisa deputeti i LDK-së, Fatmir Rexhepi ka thënë se Kuvendi është tepër vonë për të votuar Projektligjin për Rimëkëmbjen Ekonomike.

Deputeti i AAK-së, Gazmend Abrashi ka thënë se problemi i Ligjit për Rimëkëmbje është bërë politik.

Kurse deputeti Veton Berisha ka thënë se e konfirmon se me votë publike e mbështetë propozimin e Kujtim Gashit të PDK-së në favor të amendamenteve.


SHIKO EDHE: Si do të duket jeta pas COVID-19?