Lajme

Privohet nga jeta një 30 vjeçar në Ferizaj

Një person i gjinisë mashkullore i moshës 25-30 vjeç është që,lluar me ar,më zjarri sot në Ferizaj, i njejti ka humbur jetën ka konfirmuar Policia e Kosovës për Gazetën Express.

Express ka siguruar foto nga vendi i ngjarjes nga ku shihet trupi i pajetë i vik,timës, si dhe policia në vend të ngjarjes.

Agim Gashi nga policia rajonale e Ferizajt tha se mjeku kujdestar ka konstatuar se vik,tima ka ndërruar jetë ndërsa policia po merret me rastin.

“Rreth orës 12:30 ka ndodhur rasti. Bëhet fjalë për një gju,ajtje me armë zjarri, një person ka ndërruar jetë sipas mjekut kujdestar, është i moshës 25-30 vjeç, policia po merret me rastin”, tha Gashi.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?