Lajme

Prifti Mikel Sopi: Ja si shpëtova familjarët e të masakruarve në shtëpinë time nga Serbët!

Famulltari Don Mikel Sopi ka rrëfyer edhe përjetimet e tij të luftës që kishte shërbyer në rrethinën e Gjakovës si ndihmës për të ju ndihmuar dhe strehuar familjarët e të masakruarve dhe të vrarëve në luftë!

Për ta parë këtë moment, ndiqeni minutën e 45:00 të emisionit.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?