Lajme

Policja kosovare ka nevojë për ndihmën tonë, për tu shëruar jashtë vendit

Policja 40 vjeçare, Visare Hyseni nuk ka shumë kohë që është diagnostikuar me sëmundjen e rëndë Leukemi Akute.

Familja e saj në pamundësi për të mbuluar shpenzimet e mëdha në shumën prej 155 mijë eurove sa janë të domosdoshme për shërimin e saj jashtë vendin, më saktësisht në Memorial Bahçelievler Hospital – Turqi, janë të detyruar të kërkojmë edhe mbështetjen financiare të miqve, familjarëve dhe njerëzve bamirës.

Ndihma për policinë e Kosovës do të ishte një mundësi më të, kontributi i të gjithë vullnetmirëve, do të ishte një shpresë më shumë për Visaren.

Forma se si mund të kontribuoni për të është në këtë mënyrë:

Duke dërguar SMS në Vala në Numrin 55244 me tekst Visare

Llogaria bankare:

Emri: Sabrije Hyseni (Nëna)

SËIFT code: RBKOXKPR. (Raiffeisen BANK)

IBAN dhe kontonumri – XK05 1506040001180073

Nr. Kontaktues: +383 49 244054